Meldrup Pugholm

MELDRUP PUGHOLM

ARKITEKTER- INGENIØRER- KONSTRUKTØRER-BRANDRÅDGIVERE BK2,3 og 4

ARKITEKTER- INGENIØRER- KONSTRUKTØRER-BRANDRÅDGIVERE

Professionel byggerådgivning er vejen til et sikkert byggeri. Vi har fingeren på pulsen fra første skitse, når vi tegner og konstruerer hjem og byggerier til privat og erhverv. Hver eneste rum tegnes med tanke på den fremtidige brug, og vi går ind til opgaven med stor kreativitet, nytænkning og miljørigtige løsninger, der fungerer i hverdagen.

Vi har fingeren på pulsen fra første skitse, når vi tegner og konstruerer hjem og byggerier til privat og erhverv. Hver eneste rum tegnes med tanke på den fremtidige brug, og vi går ind til opgaven med stor kreativitet, nytænkning og miljørigtige løsninger, der fungerer i hverdagen.

Vi kan blandt andet tilbyde…

Arkitekt

Vi løser både store og små arkitektopgaver..

Ingeniør

Vi projekterer både større og mindre erhvervsbyggerier.

Rådgivning

Vi udfylder gerne rollen som bygherrens uvildige rådgiver.

Drift og vedligehold

Få det økonomiske overblik for drift og vedligeholdelse..

Projektering

Fra byggedrøm til virkelighed, jeres vision er vores mission

Vi indleder altid en dialog om behov og forventninger og sikrer, at dine ønsker og krav bliver taget i betragtning gennem hele byggeprocessen.

Vores team af eksperter inden for byggeri er altid opdateret med den nyeste viden og besidder alle nødvendige redskaber til beregning og visualisering. Flere på tegnestuen har tilmed en håndværksmæssig baggrund.

Seneste nyt

Mere viden omkring fermacell plader

Vi har plantet 12 træer i Brasilien- tak til Gaiup ApS for anerkendelsen!

Sundhedshuset

Fra gammelt slagteri til moderne sundhedshus..

Når et gammelt slagteri forvandles til et moderne sundhedshus, skabes en unik fusion af historie og nutid. Dette projekt er en total ombygning af en bygning, der oprindeligt fungerede som slagteri og senere som kontorbygning. Nu er den under en gennemgribende renovering for at blive omdannet til et lægehus på 1. og 2. etage.

Kundens drømme og ønsker var klare

De ønskede at bevare den eksisterende arkitektur, men samtidig give bygningen et mere råt og industrielt look. For at opfylde disse ønsker blev der lagt vægt på at integrere vinduespartier med sprosser og åbne gulv-til-loft partier. Disse elementer bringer nyt liv til bygningen og skaber en lys og rummelig atmosfære, samtidig med at de respekterer og bevarer bygningens historiske karakter.

Moderne kant

Renoveringen har skabt en harmonisk balance mellem det gamle og det nye. De industrielle elementer tilføjer en moderne kant, mens de bevarede arkitektoniske træk fortæller bygningens historie. Det nye sundhedshus er nu ikke kun en funktionel og moderne facilitet, men også et sted med sjæl og karakter, hvor fortiden møder fremtiden på smukkeste vis.

Stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet